REFERENSER

Kontakt: Tel. 0457-102 60 
Kungsgatan 18 Ronneby  (karta)

Jag sökte hjälp efter att ha haft smärta i skinkan och ner i benet en längre tid. Efter en omsorgsfull undersökning påbörjades behandlingen. Efter två besök och egen träning var smärtan borta. Min man blev så imponerad av Lars-Göran att han bokade tid omgående.
Lena Bengtsson Ramdala

Många år med stelhet i ländryggen och begränsad rörlighet är nu ett minne blott!
Varit hos så många olika typer av "ryggspecialister" men de har aldrig lyckats hjälpa mig. Tre behandlingar av Lars-Göran och jag är som ny igen.
STORT TACK LARS-GÖRAN !! Du kan verkligen din sak!

Magnus Lundberg Brömsebro

Jag hade starka smärtor i vänster ben och i ryggen, dessutom hade jag svårt för att gå. Efter fyra naprapatbehandlingar utan förbättring så kontaktade jag Lars-Göran. Han konstaterade en snedhet i ryggraden med åtföljande förändringar på diskarna. Efter tre behandlingar hos dig är jag nu helt bra, tack vare din hjälp. Du är en mycket kunnig och noggrann terapeut.
Peter Karlsson, Ronneby

Efter flera års plågor med ryggen och otaliga besök hos olika kiropraktorer, sjukgymnaster och naprapater kom vändningen när jag kom till Lars-Göran. Han hittade felet i bäckenet. Jag kände en klar förbättring redan efter den första behandlingen. Han är noggrann och seriös och kan verkligen sitt jobb.
Beba Cosovic, Olofström

Jag har fått hjälp av Lars-Göran när jag ådragit mig vitt skilda belastnings- och idrottsskador. Lars-Göran gör alltid en noggrann undersökning och har alltid fastställt såväl orsak som diagnos. Givit mig råd och utfört behandlingar på ett professionellt och omdömesfullt sätt.
Inge Johansson, Kallinge

Jag sökte Lars-Göran på grund av diskbråck med kraftiga ischiassmärtor. Men efter behandlingar har jag blivit av med smärtorna! Jag hade innan jag fick hjälp av Lars-Göran sökt hjälp hos olika naprapater och kiropraktorer, men utan resultat.
Christina Rosander, Ronneby

Jag har fått hjälp av Lars-Göran med min whiplashskada i nacken. Tack vare din hjälp mår jag i dag mycket bättre och klarar mig utan värktabletter.
Carola Halling, Asarum

Lars-Göran är min och min mans räddare när det gäller våra ryggproblem/värk. Han är lugn och sansad och väldigt kunnig på det han gör. Han har vårt fulla förtroende och rekommenderas varmt av oss.
Mimmi Sager, Kallinge

Jag sökte Lars-Göran för höftproblem, som jag haft sedan två år tillbaka. Jag hade tidigare varit hos olika sjukgymnaster och kiropraktorer men utan resultat. Redan efter den första behandlingen kände jag en klar förbättring och efter tre behandlingar plus effektiva hemövningar är smärtorna helt borta.
Bengt Viktorsson, Karlshamn

Du tryckte till mina kotor i ryggen och sa till mig att resa mig upp. Jag trodde inte det var sant, flera års ryggsmärtor var helt borta.
Elisabeth Knutsson, Karlskrona

Jag har till och från stora besvär med smärtor i nacke och armar på grund av förslitningar i nacken. Men jag har fått oerhört stor hjälp av Lars-Göran mot dessa problem. Han är min livlina för att undvika att behöva sjukskriva mig från arbetet och utan din proffsiga hjälp hade jag inte klarat mig.
Marin Crnoglavac, Kallinge

Jag sökte Lars-Göran för en knäskada. Genom en noggrann undersökning och endast en behandling kunde jag genomföra Lidingöloppet tre dagar senare. Jag har dessutom fått värdefulla träningsråd och tips.
Mattias Sanden, Bräkne-Hoby

Jag har varit hos många olika kiropraktorer genom åren, men sedan jag kom till Lars-Göran är det han jag går till när jag får problem med ryggen.
Elsi Berggren, Ronneby

Efter att ha haft mycket långvariga besvär med min hand och nacke har jag blivit hjälpt av Lars-Göran. Dessutom har min slitna höftled blivit väsentligt förbättrad av dina behandlingar och effektiva träningsövningar. Man känner en stor trygghet i att anlita dig. Lars-Göran är oerhört kunnig, förstår hur kroppen fungerar och skall ordnas. Han vet vad han gör.
Ingegerd Westrup Ronneby

Är en äldre kvinna som i många år blivit hjälpt av denna kunniga ryggspecialist som med sin skicklighet och förståelse gjort så att jag kunnat fortsätta med arbete och aktiviteter. Om jag följt läkares råd, hade jag varit sjukpensionär de sista fem åren av mitt yrkesverksamma liv. Jag vill med detta understryka hur viktigt det är med rätt hjälp i stället för piller.
Evy Rosberg, Karlskrona

Jag har haft problem med rygg- bäcken i många år. Eftersom jag arbetar i Jönköpings län har jag provat väldigt många kiropraktiker, naprapater m.m. från Jönköping o söderut. Numera vänder jag mig bara till Lars-Göran och det kan jag verkligen rekommendera alla att göra.
Mikael Steen, Ronneby

Lars-Göran är en ovärderlig hjälp för min whiplashskada som jag lidit av i många år. ETT STORT TACK!
Jeanette Pettersson, Ronneby

Tack Lars-Göran för att du fixade min ischias som jag besvärats av väldigt länge innan jag kom till dig. Även när jag fått ryggskott har jag fått snabb och effektiv hjälp.
Karl-Henrik Olsson, Ronneby

Lars-Göran har hjälpt mig flera gånger då jag har fått kraftig huvudvärk och smärtor i nacke och axlar. Innan jag kom till dig fick jag ta värktabletter dagligen för att klara av smärtorna. Nu klarar jag mig utan tack vare din behandling. Lars-Göran är oerhört seriös och man känner sig verkligen omhändertagen under en behandling.
Lena Gunnarsson, Nättraby

Jag får ibland akuta problem med att jag blir sned i ryggen/bäckenet. Därför ringer jag alltid till dig för jag vet att du kan fixa det. Känns tryggt att veta att jag alltid kan få hjälp av dig.
Maria Fogelberg, Ronneby

Innan jag kom till Lars-Göran hade jag haft mångåriga besvär med ischias, ont i ländryggen och ljumsksmärtor. Vid röntgen bekräftades dina misstankar: långt gången artros i båda höfterna och delvis i bäckenet, samt kotförskjutningar i ländryggen. Genom Lars-Görans behandlingar och träningsråd har jag undan för undan blivit bättre och bättre. På ortopeden är förvåningen rätt stor över att jag inte behövt eller behöver värktabletter eller operation, trots att röntgenbilden visar annat. Din behandling har varit och är helt ovärderlig för mig.
Kerstin Olausson, Ronneby

Under många år har jag haft problem med nacke, axlar och rygg. Om jag inte haft möjlighet att få behandling hos Lars-Göran hade jag inte kunnat arbeta heltid. Den behandling jag får har medfört att jag inte behövt bli sjukskriven i den omfattning som jag annars skulle ha varit. Jag rekommenderar därför dina behandlingsmetoder till fullo. Det vore vidare ett bra initiativ om arbetsgivare anammade denna typ av behandling som en förebyggande åtgärd för sin personal. Det skulle säkerligen visa på lönande och positiva effekter för såväl arbetstagare som arbetsgivare.
Rosmarie Ronnehed, Ronneby

Jag sökte Lars-Göran för allehanda besvär, främst diskbuktningar med ischias. Samtliga åkommor har blivit väsentligt förbättrade och kontrollerbara. Jag känner en stor trygghet i att anlita dig och kan varmt rekommendera Lars-Göran till dig som vill ha proffsig hjälp.
Björn von Holten, Karlshamn

Jag har under en längre tid haft problem med axlar, nacke och yrsel. Redan efter första behandlingen kände jag mig betydligt piggare. Efter ytterligare behandlingar var besvären helt borta och jag är i dag mer rörlig än på många år.
Marcus Eriksson, Ronneby

Jag sökte Lars-Göran för magbesvär och trötthet. Efter undersökning konstaterade han att ryggraden var sned. Men tack vare dina behandlingar mår jag idag betydligt mycket bättre.
Ulrika Rylandersson, Ronneby

Jag har fått proffsig hjälp och utmärkta råd vid flera olika besvär och smärtor i kroppen. Jag kan därför verkligen rekommendera Lars-Görans effektiva behandling.
Henrietta Bülow, Kallinge

Efter tre års kraftiga ryggsmärtor kom vändningen när jag kom till Lars-Göran, redan efter den första behandlingen kände jag mig betydligt bättre. Efter ytterligare behandlingar är jag idag helt smärtfri. Fantastiskt !
Adam Giemza, Ronneby

Jag har lidit av migrän i många år tillbaka. Men sedan jag kom till Lars-Göran har jag genom dina behandlingar blivit betydligt bättre. Tack för din hjälp.
Anneli Lantto, Ronneby

Jag skadade foten och genomgick röntgen men den visade inget fel. Efter två behandlingar hos Lars-Göran så var smärtorna i foten borta. Det var ett ben i foten som låg fel på grund av en olyckshändelse.
Britt-Louise Berggren, Eringsboda

Innan jag kom till Lars-Göran hade jag kraftiga smärtor i mitt vänstra ben i tre års tid. Jag hade så ont att jag knappt kunde gå. Jag kunde inte stödja mig på benet. Lars-Göran hittade orsaken till mina besvär och efter dina behandlingar är jag idag numera smärtfri och kan dessutom promenera utan besvär. Det känns fantastiskt.
Evy Nilsson, Listerby

 Jag tog kontakt med Lars-Göran pga axelproblem. Jag hade svårt att lyfta armen på grund av smärtan. Dessutom kunde jag inte sova på nätterna på grund av värken. Efter två behandlingar kunde jag åter lyfta armen utan problem och smärtorna var helt borta. Lars-Göran är oerhört säker och skicklig.
Sune Olsson, Ronneby